Skip to content

Cursus Eerste Hulp Basis

Deze cursus leidt u op voor het Diploma Eerste Hulp (“EHBO diploma”) van het Oranje Kruis. Na het behalen van het examen bent hierdoor in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt. Sinds 2016 is bij deze cursus ook de module Eerste Hulp aan Kinderen inbegrepen.

Het diploma

Het diploma is twee jaar geldig en kan actueel worden gehouden door het volgen van onze jaarlijkse herhalingslessen. De cursus is open voor iedereen vanaf 16 jaar.

De kosten

De cursus kost €175,- inclusief lesmateriaal, examen en een kopje koffie/thee tijdens de lessen. Alle 15 lessen worden steeds ’s avonds op een doordeweekse dag gegeven, in de business lounge van het Sportpark Duinwetering. De data voor de lessen vindt u hieronder.

Lesdagen

Op dit moment zijn er nog geen gegevens bekend over de eventueel nieuw te starten basiscursus, zodra er meer bekend is zullen we dat hier bekend maken.

Mocht u interesse hebben, kunt u dit via onderstaand formulier kenbaar maken. Wij zeten u dan op de lijst voor de volgende te starten cursus en houden u op de hoogte via email.

Schrijf je direct in of vraag meer informatie aan

Neem contact met ons op voor verdere informatie, of schrijf u nu in voor de volgende cursus

Inschrijven voor Cursus Eerste Hulp Basis

    Aanvullende informatie of vragen

    Ik ga akkoord met het Privacy Reglement van EHBO Noordwijk.*

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het

    Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.