Skip to content

Cursus Aantekening Wandelletsel

Deze cursus leidt u op voor het Certificaat Wandelletsels van het Oranje Kruis. Deze cursus vormt een aanvulling op het basis EHBO diploma. Aan het slot van de cursus, wordt u getoetst door de instructeur. Bij succesvolle afronding, bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen bij wandelletsels. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen om voetblaren te behandelen.

Het certificaat

Het certificaat is twee jaar geldig en kan actueel worden gehouden door het volgen van onze jaarlijkse herhalingslessen. De cursus is open voor iedereen vanaf 16 jaar.

De kosten

De cursus kost rond de €100,- inclusief lesmateriaal en toetsing. Dit bedrag kunt u veelal (deels) vergoed krijgen via uw werkgever of zorgverzekeraar.

De lesdag wordt op een doordeweekse dag gegeven, in de brandweerkazerne in (let op) Valkenburg. De data voor zowel de basis- en herhalingslessen vindt u hieronder.

Lesdagen

DagMaandJaarActiviteit
4oktober2024Cursus Certificaat Wandelletsels (inclusief toetsing)
27september2024Herhalingsles Wandelletsels

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de cursus via het menu item “Inschrijven cursussen EHBO“, en (als u in bezit bent van het certificaat) voor de herhaling via “Inschrijven herhalingslessen EHBO“.
Mocht u op een later tijdstip interesse hebben, dan kunt u dit via onderstaand formulier kenbaar maken. Wij zetten u dan op de lijst voor de volgende te starten cursus en houden u op de hoogte via email.

Schrijf je direct in of vraag meer informatie aan

Neem contact met ons op voor verdere informatie, of schrijf u nu in voor de volgende cursus

Inschrijven voor Cursus Certificaat Wandelletsels

    Aanvullende informatie of vragen

    Ik ga akkoord met het Privacy Reglement van EHBO Noordwijk.*

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het

    Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.