EHBO vereniging verhuist naar gloednieuw pand VV Noordwijk

Door loesjanson op ma, 19/01/2015 - 23:17

Beste leden,

Sinds kort is het nieuwe sportcomplex, Sportpark Duinwetering, in het hartje van Noordwijk in gebruik genomen. Achter de schermen zijn onze materiaalmeesters, John en Johan, de penningmeester Robert en ik in nauw overleg met Voetbalvereniging (VV) Noordwijk en de gemeente al enige tijd in gesprek om te kijken of het nieuwe complex beter past voor de activiteiten van de EHBO vereniging.

Dat is de afgelopen week in een stroomversnelling gekomen zodat vanaf heden alle activiteiten van de EHBO vereniging plaatsvinden in de nieuwe sporthal van VV Noordwijk aan de Duinwetering.

Je bent dus vanaf heden van harte welkom op de Duinwetering 105. Daar hebben wij een mooie en modern leslokaal op de eerste etage toegewezen gekregen, inclusief voldoende opslag voor al onze materialen. Onze oude locatie “de Wieken” hebben we ons vele jaren goed thuis gevoeld, maar met het verplaatsen van de Thuiszorg naar ons vaste leslokaal met bijbehorende materialen opslag werd het ineens een stuk lastiger om onze activiteiten op een prettige manier te kunnen blijven doen.

De leden van de vervolglessen B hebben aanstaande woensdag 21 januari de eer om als eerste hun les te volgen op deze nieuwe locatie, gevolgd door de basiscursisten op donderdag.

Het zal in het begin voor iedereen nog wat wennen zijn, ook de kaderdocenten zullen nog wat moeten schakelen hier en daar tijdens de lessen, maar we hebben er als team het volste vertrouwen in dat met deze wijziging onze vereniging een voorwaartse stap zet om ook in de toekomst op professionele wijze bezig zijn met datgene waar we allemaal voor staan: op verantwoorde wijze bieden van eerste hulp aan een medemens in nood.

Ik wens jullie, ook namens het bestuur, een fijne en leerzame tijd toe op de nieuwe locatie.

Met vriendelijke groet,

Frans Zitman

Voorzitter EHBO vereniging Noordwijk